Om Oss

Historien, menneskene og verdiene bak Heit.

Vår fortelling

Heit ble startet av tre kompiser omkring en felles fascinasjon for fermenteringsprosesser, råvarekvalitet og smak. Fra spede forsøk på kjøkkenbenken og delte eksperimenter i plastbøtter, vokste ideen om å lage en ordentlig chilisauce med karakter.

Ikke bare heit – men full av personlighet.

Vi er ikke ute etter å mase, skrike eller sjokkere. Vi tror heller på at smak utvikles over tid – både i gryta, i flasken og i munnen. Heit er laget for mat, for folk og opplevelsene rundt bordet. Det skal være like appetittlig å la den stå fremme som å helle den over maten. Like vakker som velsmakende.

Samhold

Vi jobber produktnært med mennesker vi liker. Det skaper grobunn for ærlige prosesser og langsiktige relasjoner.

Lidenskap

Vi elsker fermentering. Smak, prosess og historie er drivkraften bak alt vi gjør – og vi er alltid på jakt etter nye varianter og ideer.

Komposisjon

Vi bygger opp hver saus som en rett: syre, fylde og varme må stå i balanse. Vi ønsker å lage noe komplekst, men alltid presist.

Karakter

Vi lager produkter med særpreg og dybde. Det skal kjennes igjen, men aldri være kjedelig.

Modning

Alle sausene våre fermenteres i minst seks måneder. Vi lar råvarene utvikle seg på egne premisser for å oppnå en dyp og stabil smak.

Presentasjon

Estetikk er en del av opplevelsen. Flaskene våre er laget for å stå fremme – på kjøkkenet, på bordet eller i hylla.

Ole Grendar

Produksjons- og logistikksjef
Ansvarlig for produksjonsflyt og kvalitet. Har kontroll på batchene, flaskene og leveransene – og sørger for at alt går sømløst fra råvare til butikkhylle.

Christian Hovda Husan

Art Director
Står bak det visuelle uttrykket til Heit. Ansvarlig for etiketter, innhold til sosiale medier, kampanjemateriell og det estetiske løftet i alt vi viser utad.

Truls Slettvoll

Styremedlem
Medgrunnlegger av Heit og del av styret. Involvert i de overordnede beslutningene og selskapets langsiktige retning.